TRAP3 3841 x2159 174dpi

The leading digital asset house

Amdax is er voor de serieuze cryptobelegger. We bieden alle cryptodiensten toegankelijk aan onder één dak. Met onze persoonlijke en deskundige aanpak investeer je veilig in cryptovaluta en andere digital assets.

Navigating the world of digital assets

Microsoft Teams image 10

Veiligheid

Amdax kreeg als eerste cryptodienstverlener een registratie bij De Nederlandsche Bank. Digital assets worden bij ons full reserve bewaard, dat wil zeggen dat uitstaande tegoeden gedekt zijn door reserves in de kluis.

1 LUUK 3841 x2159 174dpi

Persoonlijk & exclusief

Amdax maakt digital assets persoonlijk. We gaan in gesprek over jouw risicobereidheid, financiële mogelijkheden en begrenzingen. Dit kan telefonisch, maar je bent ook altijd welkom op ons kantoor. 

4 CARO 3841 x2159 174dpizoom

Deskundig

Digital assets vormen een aantrekkelijk, maar soms ook ongrijpbaar investeringsdomein. Amdax gidst je door de grote hoeveelheid informatie en innovaties. Zo zorgen we ervoor dat je altijd tot een weloverwogen investeringskeuze komt.

Onze visie

We leven in een wereld met veel financiële en monetaire onzekerheden. Hoge inflatie en het overheidsbeleid liggen ten grondslag aan de zoektocht naar alternatieven om vermogen op te bouwen. Amdax gelooft dat we met bitcoin en andere digital assets een weg inslaan die gepaard gaat met nieuwe kansen en mogelijkheden.

Marcel witte N Hw Gcwrhqr U unsplash

Investeren tegen de beste prijs

Amdax heeft een uitgebreid en professioneel netwerk van aangesloten beurzen en handelaars. Hierdoor profiteer je als klant van een scherp tarief bij het verhandelen van crypto-assets. De experts van onze tradingdesk staan klaar voor hulp en persoonlijke begeleiding.

14 REG 3841 x2159 174dpi
Geregistreerd bij De Nederlandsche Bank
Investeren in crypto-assets met persoonlijke begeleiding
Uitgebreide kennis van traditionele financiële producten en digital assets
Veilige, full reserve opslag in onze kluis

Blijf op de hoogte

Ministerie van financien

Ministerie van Financiën start met campagne ‘Slim in Crypto’

Het ministerie van Financiën lanceerde maandagmiddag de campagne ‘Slim in Crypto’. Met een website en verschillende video’s op social media waarschuwt de campagne jongeren voor te hoge verwachtingen en valkuilen van het investeren in crypto-assets.

Metaverse MTV

Metaverse valt op tijdens MTV Video Music Awards

Tijdens de jaarlijkse Video Music Awards (VMA’s) van televisiezender MTV kwam het thema “metaverse” meermaals terug.

Bitcoin vriendelijke Zuid Korea

Institutionele partijen onderzoeken mogelijkheden in cryptovriendelijk Zuid-Korea

Afgelopen week verscheen er positief cryptonieuws vanuit Zuid-Korea. Zeven grote Zuid-Koreaanse bedrijven, waaronder Samsung en Mirae Asset Securities, werken aan de opzet van een eigen crypto-asset exchange.

Onze site maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.