Peter dark trap 2

The Leading Digital Asset House

Amdax is er voor de serieuze cryptobelegger. We bieden alle cryptodiensten toegankelijk aan onder één dak. Met onze persoonlijke en deskundige aanpak investeer je veilig in cryptoactiva en andere digital assets.

Veilig en toegankelijk crypto bewaren 

Cryptovermogen opbouwen begint met het veilig opslaan van jouw tegoeden. Amdax is dé vertrouwde bewaarpartij van Nederland, geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en de AFM. Bewaar je cryptoactiva onder de hoogste veiligheidsstandaarden en behoud altijd inzicht in je portfolio met de Amdax-app.

App visuals 3

Amdax behaalt als eerste in de EU de prestigieuze ISAE-3000 audit

Cryptokluis van Amdax doorstaat prestigieuze audit

Cryptoactiva zijn bij Amdax in veilige handen. Om dit aan te tonen heeft Amdax er vrijwillig voor gekozen om een onafhankelijke ISAE-3000 audit te laten uitvoeren. Hiermee laat Amdax zien dat haar processen zo zijn georganiseerd dat klanten weten dat hun cryptoactiva in de kluis van Amdax veilig zijn én blijven en zij deze te allen tijde kunnen onttrekken.

Terra panel HR 002

Crypto vermogensbeheer

Laat jouw vermogen beheren door onze experts, met persoonlijke aandacht en een goede balans tussen risico en rendement. Ons team van experts combineert de kennis en kunde uit de traditionele beleggingswereld met die van de cryptowereld.
Peter koffie 2
Logo deloitte
Logo isae
Logo chainalysis
Logo assetcare

Navigating the world of digital assets

13 REG 3841 x2159 174dpi

Veilig

Amdax kreeg als eerste cryptodienstverlener een registratie bij De Nederlandsche Bank. Digital assets worden bij ons full reserve bewaard, dat wil zeggen dat uitstaande tegoeden gedekt zijn door reserves in de kluis en niet worden uitgeleend.
4 CARO 3841 x2159 174dpizoom

Deskundig

Digital assets vormen een aantrekkelijk, maar soms ook ongrijpbaar investeringsdomein. Amdax gidst je door de grote hoeveelheid informatie en innovaties. Zo zorgen we ervoor dat je altijd tot een weloverwogen investeringskeuze komt.
4 HENRY 3841 x2159 174dpi

Persoonlijk & exclusief

Amdax maakt digital assets persoonlijk. We gaan in gesprek over jouw risicobereidheid, financiële mogelijkheden en begrenzingen. Dit kan telefonisch, maar je bent ook altijd welkom op ons kantoor. 

Podcast

Een Nieuwe Koers

Een Nieuwe Koers is het kompas voor de serieuze cryptobelegger. In deze podcast begeleiden de experts van Amdax zowel de beginnende als gevorderde belegger in drie formats door de wereld van crypto. We scheiden het kaf van het koren, duiden de markt en volgen de nieuwste innovaties op de voet.

Amdax Weekly:

Bitcoin voor het eerst sinds 2021 boven de $50.000

Deze week viel de start van het Chinese drakenjaar samen met vuurwerk op de bitcoinmarkt. In korte tijd steeg de koers tot boven de 50.000 dollar. Dat is voor het eerst in twee jaar tijd. Waar dat vandaan komt? Dat, en meer, lees je in deze Weekly!

2 AMA 3841 x2159 174dpizoom
Geregistreerd bij De Nederlandsche Bank

Investeren in cryptoactiva met persoonlijke begeleiding

Uitgebreide kennis van traditionele financiële producten en digital assets
Veilige, full reserve opslag in onze kluis

Amdax in de spotlight

Danny bnr

Waarom Bitcoin een goede ESG-belegging is

Danny Oosterveer (Marketing specialist bij Amdax en expert op het gebied van duurzaamheid) schuift aan bij de BNR Cryptocast en legt Bitcoin langs de meetlat van ESG. Deze criteria kan je het best samenvatten als 'maatschappelijk verantwoord', en worden onderverdeeld in Environmental, Social en Governance. Vooral bedrijven kan je langs deze meetlat leggen, maar ook Bitcoin past goed. Waarom? Je hoort het in deze aflevering van de Cryptocast.

Lucas business insider

Lucas Wensing op Business Insider: 2024 wordt een mooi jaar voor bitcoin en crypto

2024 is net begonnen, een goede reden om met Lucas Wensing, CEO en oprichter van Amdax, terug te blikken én vooruit te blikken op het nieuwe jaar. In dit interview op Business Insider vertelt hij hoe je je als Nederlands cryptobedrijf kunt onderscheiden in economisch mindere tijden.

Marcel bdo

Webinar ‘Een vooruitblik op 2024: wat zijn de verwachtingen voor de cryptomarkt en de fiscale wetgeving?’

Vorige maand organiseerden wij samen met BDO Private Client Services een webinar. Marcel Burger (CIO Amdax) en Marcel Koeslag (Partner bij BDO Private Client Services) bespraken de ontwikkelingen op de cryptomarkt, waaronder de aankomende regelgeving en regulering, en kijken ze vooruit wat jou als belegger mogelijk te wachten staat op het gebied van fiscale wetgeving rondom cryptovermogen.

Onze site maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies voor personalisatie, social media functies, en websiteverkeer analyse. Informatie over je gebruik van onze site wordt gedeeld met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Zij kunnen je gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van het gebruik van hun services.